René Jager | Organisatie & leiderschap ontwikkeling

 

 

 

 

Ik adviseer, inspireer en coach mensen en organisaties; managers, leidinggevenden en medewerkers op het gebied van leiderschap-, management- en cultuurvraagstukken.
Daarnaast ben ik een ervaren trainer en coach op het gebied van leiderschap ontwikkeling. Ik begeleid directie- en (management)teams in hun ontwikkeling en het ontwerpen van visie en strategie gericht op leiderschap. Empowerment en professionalisering van mensen en teams zijn mijn specialiteit.Lees ook de referenties van relaties die hier al ervaring mee hebben.

Als interim manager help ik organisaties bij het creëren van verandering en realiseren van resultaten.

Het is mijn missie om  mensen en organisaties waarvoor ik werk te helpen ontwikkelen. Samen de richting bepalen en die acties in te zetten die nodig zijn om de beoogde doelen te halen. Een fundament daarvoor is leiderschap te laten ontstaan en te laten groeien. De beste organisaties in de wereld onderscheiden zich door de aanwezigheid van krachtig leiderschap.Daar ga ik voor! En ik neem aan, u ook.

Ik maak duidelijk waar in uw organisatie leiderschap zich kan ontplooien, welke keuzes u kunt maken om leiderschap en daarmee de kwaliteit van uw organisatie te laten groeien. Kritisch, analytisch en to-the-point, maar altijd vanuit open vizier en vertrouwen.

_MMF7823_ppbwebsite: www.renejager.com

mail: info@renejager.com

telefoon: 06 22116845