AV Sales support

av-sales-support-logo

 

 

Bij vraagstukken op het gebied van sales en marketing kunt u mij als adviseur inschakelen. Ik kijk en denk met u mee en ga samen met u op zoek naar de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Klanten vinden mij kundig, betrouwbaar, vernieuwend en inspirerend. Met de nodige dosis humor weet ik vaak de juiste snaar te raken in de trainingen, teamsessies en coachingtrajecten. Authenticiteit is voor mij een belangrijke kernwaarde, ik hou ervan om mensen vanuit hun eigen kracht te laten werken. Succes komt daaruit voort.

Mijn passie

Mensen helpen hun doelen te benoemen en bereiken is mijn passie. Verkoop is een vak, een vak dat je met overtuiging moet uitvoeren om succesvol te zijn. Ik vind het geweldig als ik je heb kunnen helpen om (nog) beter te worden in je verkoopfunctie. Ik heb jarenlang aan het hoofd gestaan van verschillende verkoopteams en heb die kennis gecombineerd met opleiding tot geheel eigen ontwikkelde trainingen en coaching. Ik stretch, stel uitdagende vragen, confronteer en laat je soms met een geheel andere bril naar je business kijken.

Werkervaring

Zoals vermeld heb ik jarenlang aan het hoofd gestaan van verschillende verkoopteams bij hetzelfde bedrijf. Veel meegemaakt en bereikt, fouten gemaakt en geleerd, doelen gesteld en veel doelen gehaald. Het bedrijf opgestuwd in know how en ontwikkelen van nieuwe diensten. Partnerships opgezet met zogenaamde “global accounts” en partnerbedrijven in de USA en Canada. Geweldig om te mogen doen en zeer leerzaam. Inmiddels bijna 30 jaar werkzaam in salesmanagement en meer dan 10000 vlieguren gemaakt.

albert

 

 

U kunt mij bereiken op 06 451 545 53

of via mail: info@avsalessupport