Postma Financieel Advies

Postma-financieel-advies-logo-small

 

 

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies, daar ben je naar op zoek. Je wilt gedegen advies over al je financiële zaken. Maar dan wel met een financieel adviseur die jou begrijpt. Eén die met je meedenkt en met maatwerk komt. Postma Financieel Advies snapt dat. Wij nemen je graag alle zorgen uit handen. Wij willen dat je met een gerust hart kunt slapen, met de zekerheid dat al jouw spaargelden, beleggingen, verzekeringen, pensioenen of hypotheken optimaal tot hun recht komen.

Hoe gaat dat, een persoonlijk advies?
Allereerst maken we een degelijke inventarisatie van jouw financiële huishouding. Vervolgens stellen we samen met jou je wensen en behoeften vast en bepalen we hoeveel risico je bereid bent te nemen om jouw doelen te realiseren. Al deze gegevens leggen we vast in een klantprofiel, zodat je weet wat er besproken is. Ook kun je op een later tijdstip nalezen wat je nu eigenlijk met ons hebt afgesproken. Op basis van deze gegevens kijken we of je voldoende hebt geregeld om jouw doelen te realiseren. Zo ja, dan bepalen we met jou of dit verbeterd kan worden. Zo nee, dan kijken we welke mogelijkheden er nog zijn. Uiteindelijk bepaal je zelf of je met dit advies iets wilt doen. Wij helpen je graag om jouw persoonlijk advies om te zetten in degelijke producten. Zodat je voor nu en later duidelijkheid en rust hebt.

Piet Cornet

Piet Cornet

Financieel adviseur
Schade- en inkomensverzekeringen
Tel: 06-15066179 Email: piet@postmaadvies.nl

Piet brengt zijn klanten graag tot nieuwe inzichten. Met name op het gebied van verzekeringen. “Bedrijven en particulieren weten vaak niet wat ze allemaal hebben afgesloten en waarom. Ondertussen is hun situatie veranderd en zijn de polissen niet altijd up-to-date. Samen zoomen we in op hun echte behoeftes en geef ik een advies in het belang van de klant. Tevens help ik hen bij schadeafhandeling.”